Creație

Creație

Dacă ai nevoie de o siglă, un site, o reclamă într-un ziar sau un spot video gata de difuzare la televizor ai ajuns unde trebuie și tot ce ai de făcut este să ne povestești care este ideea ta despre proiect. 
Managementul brandului

Managementul brandului

Fie că este vorba despre o firmă, despre un om de afaceri sau despre un politician este nevoie de o echipă de specialiști care să construiască imaginea în spatele căreia clientul se poate ascunde. 
Relații Publice

Relații Publice

Ai nevoie de o interfață în relațiile cu restul lumii. Secretara nu mai face față atunci când este asaltată de presă, fata de la contabilitate nu se poate ocupa de PR nici după ce a terminat facultatea de management la Spiru Haret?
Producție publicitară

Producție publicitară

Realizăm clipuri video, spoturi audio, filme documentare sau alte minuni multimedia care pot să ajute afacerea ta să crească și să fie promovată așa cum visezi. 
Protecția brandului

Protecția brandului

Există momente când brandul unei companii sau al unei persoane este atacat în mod voit sau datorită unei conjuncturi nefavorabile. Este nevoie atunci de o intervenție precisă pentru a limita pagubele. 
Distribuție

Distribuție

În mod clar, dup ce o companie a ajuns la un anumit nivel are nevoie de noi pentru a asigura distribuția reclamelor sau altor materiale publicitare.