Creație

SIGLA este elementul de început pentru orice afacere. Uneori apare chiar înainte de certificatul de înmatriculare de la Registrul Comerțului, alteori ea este schimbată în momentul în care firma ta a crescut atât de tare încât nu-și mai permite să aibă pe antet ceea ce ai desenat la înființare în Word. 

SITE-ul de prezentare a ajuns o necesitate și redesenarea lui necesită intervenția unor profesioniști. Aici nu este vorba despre IT. Este vorba despre cuvintele bine alese și culorile care se întrepătrund într-un fel plăcut și incitant. Ai nevoie de un site chiar dacă ești o firmă mare sau mică. Chiar dacă ai niște specialiști buni în SEO și HTML, pentru conținut ai nevoie de noi. 

MACHETE PUBLICITARE sunt cerute acum și de ziarele tipărite și de site-uri. Dacă vrei să pui un panou publicitar sau să împarți o mulțime de pliante ai nevoie de machete gândite bine și executate exact așa cum ți-a cerut tipografia sau furnizorul de publicitate. Chiar și la reclama pe Google sau Facebook trebuie să ai o machetă bine realizată care să atragă mai mulți clienți. 

SPOTURI AUDIO-VIDEO ai nevoie deja când ai intrat în piață și vrei să faci reclamă în stil mare. Realizăm spoturi pentru orice buget și în formate variate, în funcție de televiziunile sau radiourile care le vor transmite. 

Producție Publicitară

ADVERTORIALELE marcate sau nemarcate sunt unele dintre cele mai importante instrumente pentru construcția brandului personal. Avem oameni care au scris miliarde de cuvinte și care sunt gata să găsească cea mai bună soluție pentru tine. 

MATERIALELE PROMOȚIONALE sunt cheia marketingului și dacă ai nevoie de ele putem să te ajutăm să le realizezi în cele mai bune condiții la prețuri avantajoase.